Sanne goes South Africa

Verrassing!!! :D

Hoi allemaal,

Gezien de vele reacties van vorige week (hihi!!) maar weer een nieuw reisverhaal!!!

Ik ben gister tot de ontdekking gekomen dat mijn ouders mij komen opzoeken hier!!! Ik heb namelijk van mijn ouders voor iedere week een brief met zeer nuttig cadeautje gekregen.. Nuttig is een breed begrip in deze... hihi :)In de brief van gister stond een cryptisch omschrijving van mijn vader.. Zo cryptisch dat ik pas na een uur ontdekte dat ze me misschien wel eens zouden kunnen komen opzoeken..

Wacht ff ik citeer: 'Dit (regenjas en dropjes) heb je volgende week misschien nodig als je op het vliegveld staat te wachten...' Eerst dacht ik: Papa vergist zich 6 weken in de week dat Fem mij komt opzoeken.. Dat kan namelijk maar zo.. Maar mijn gevoel zei iets heel anders..!!! En dat klopte bleek s'avonds laat aan de telefoon, mijn papa en mama komen mij opzoeken :D !!!! Echt een super verrassing!!! Volgende week dinsdag zijn ze er al en gaan we lekker samen uit eten en in het echt bijkletsen, zo'n gek idee!! :D:D:D

Van de week hebben we weer van alles meegemaakt.. Lydje en ik maakte een start met ons onderzoeksvoorstel, voor de tweede keer inderdaad... En helaas, kan ik nog steeds geen definitieve probleemstelling formuleren, omdat we vandaag een andere weg zijn ingeslagen... Niet geheel naar wens, maar ja... We moeten toch wat, we hebben tenslotte inmiddels nog maar 2,5 maand!!!!! Time flies!!!

Gordon...
Donderdag avond zijn we naar de Ignite geweest.. Dat is een club in Campsbay.. En weet je wie we daar tegen kwamen????? Gordon!!!!!!! Heel apart... Gewoon los liep hij daar rond.. En nadat we hem ongeveer een kwartier lang, heel erg verbaasd aankeken, vroeg hij of we uit Nederland kwamen... Duhhhh!! We hebben even met um gekletst, en hij had vrijwel meteen een oogje op Robin.. Zielige Gordon! Robin is natuurlijk allang bezet en kei monogaam.. Dusss!! Helaas moest Gordon, op zoek naar iemand anders.. Wat overigens vrijwel lukte.. Uit principe heb ik besloten nooit meer met Gordon te praten, na onze ontmoeting bij Holland Casino Nijmegen.. Hoe hij mijn verzoek om met hem op de foto's te gaan, best lullig negeerde... :D Alsof ik met hem op de foto wilde.. Heb mezelf daarna echt tijdje gehaat, hoezo vraag ik aan Gordon of ik met hem op de foto mag???? Ik vind hem een eikel!!.. Maar goed, hij bleek hier best oke!! We hebben een tijdje met hem gekletst waarbij hij de meest sappige roddels (die niemand weet, wij niet in ieder geval) met ons deelde... Duss... Ieeeeuw!!! Daar zat ik eigenlijk niet op te wachten.. Ik wilde gewoon alleen maar goede muziek en lekker dansen, maar het zat er gewoon niet in donderdag avond... :D Lekker optijd naar huis gegaan dus...

Vrijdagavond zijn we om het weekend goed te vieren uit eten geweest in Spier :D Dat was echt heel erg gaaf!! We hebben lekker gegeten, gedronken (hihi!!) en ondertussen waren er een paar mensen die gingen dansen en zingen en zo! Best wel lang hebben we aan tafel gezeten, het was echt heel leuk!!!

Toen we terug kwamen bij de auto was er iets mis met um... Hij maakte een beetje een onnatuurlijk geluid, echt niet normaal!! Het leek wel een Harley Davidson.. Natuurlijk stelde ik voor, om even te kijken naar de uitlaat bij het tankstation ;) Maar het kwam niet uit de uitlaat maar vanonder de motorkap.. Dat kan tuurlijk ook... :D Nadat Lydia en ik dat even goed hadden bekeken, reden we weer weg met net zoveel herrie.. Ik dacht echt dat we zouden ontploffen, maar dat is niet gebeurd, gelukkig!!!! Hij is inmiddels gemaakt en bleek dat de uitlaat en de motor van elkaar los waren gekomen.. Of zoiets.. Nooit geweten dat, dat aan elkaar vast zat.. :D

Zaterdag zijn we op excursie geweest!! Met veel liefde uitgezocht en geboekt door Lyd!! Toen de jongens hoorde dat we om 07.40 uur werden opgehaald waren ze al ietsje minder vrolijk hihi :D Wij meiden, natuurlijk niet!! Vroeg opstaan is fijn!! We zijn naar een struisvogelboerderij geweest! Met museum waar de hersens en ogen van de struisvogel op sterk water stonden.. We vroegen ons natuurlijk altijd al af hoe dat eruit zou zien, dus onze dag kon niet meer stuk!! Daarna mochten we op een struisvogel zitten.. Even dachten we dat we zouden gaan racen, Matthias blij, Robin iets minder en wij razend enthousiast!! Maar nee.. We mochten er inderdaad dus alleen opzitten... Ach ja, ook leuk!! Met de Tafelberg op de achtergrond, was het heeel erg gaaf! Wel beetje raar om op een vogel te zitten, maar ja je moet alles een keertje doen in je leven.. Hij was wel heel erg lief en ik heb um even in zijn nekje gekroeld.. Volgens mij vond tie het fijn want hij bleef rustig staan.. Hoe ze zo'n beest vangen is echt heel erg grappig! Ze doen dus een soort mutsje op z'n hoofd waardoor hij niets meer ziet en dus denkt dat anderen hem ook niet zien.. Best logisch... De ogen van een struisvogel zijn groter dan zijn hersens, die zijn echt piepklein.. Dat verklaard een boel denk ik... Die beesten zijn echt dom..

Na de struisvogelboerderij zijn we op safari geweest op een trekker.. Ik wil nu niet de excursie afzeiken die lieve Lydia voor ons geboekt heeft, maar het was best een beetje suf!! Gelukkig hadden we elkaar en hebben we een kei leuke dag gehad!! We hebben nog een beetje Afrikaanse les gehad en beestjes gezien en we waren weer een dag van de straat.. :D Ook niet onbelangrijk... We vervelen ons namelijk soms nogal ;)!!! Hihi!!!

Toen ik s'avonds naar het douchen lkkr met Lydia op haar bed zat (met thee en jawel Chocolaaaaa!!!) ons reisje naar Port Elisabeth uit te stippelen, ontdekte ik een nieuw huisdier... Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuwww!! Een nieuwe kakkerlak.. Een heeeeeele grote met een onwijs goede conditie.. We hebben zo hard geschreeuwd en geprobeerd dat beest te vangen, zonder uiteraard weer enige respons van de jongens.. Echt!!! Waar zijn ze toch als je ze nodig hebt ... Maar goed uiteindelijk hadden we um, ontsnapte tie weer, zat tie ons achterna, sprongen we samen op Lyds bed, gilde we heel hard en was hij weer kwijt... Ik was echt gestrest en Lyd gaat rustig zitten pakt de kaart en gaat verder.. 'Hij is toch weg?'zegt ze dan.. Hoe naïef kun je zijn!!! Natuurlijk is tie niet weg.. Duhhh!!

Helaas had ik gelijk en kwam hij later weer uit de keuken rennen.. Aangezien Lydia aan het bellen was, Robin inmiddels beneden was (maar je daar niet zoveel aan hebt in zo'n situatie) moest ik het weer alleen doen.. :D
Maarrrrr nadat ik de kakkerlak bijna onthoofd had met een emmertje omdat ik de deksel er niet onder kreeg toen ik um eindelijk gevangen had, hij kei hard onder dat ding aan het rennen was en ik bijna over mijn nek ging, nam Robin het over en heeft hem als een echte held opgeruimd.. Wat een avontuur..

Verder hebben we maandag onze tweede surfles gehad, waarbij Lydia haar pink heeft gekneusd, Matthias zijn voet open had gehaald aan een schelp (echt een hele grote snee) en Robin brandwonden had opgelopen in zijn nek van zijn surfpak (dat kan echt wel hoor!!).. Toen ik hoorde van een haai die s'ochtends door de baai had gezwommen ben ik ook maar opgehouden met surfen duss... Hihi!! Volgendeweek maandag: Nieuwe ronde nieuwe kansen!!Yihaaa!!!

Een hele dikke kus van mij!!

Tot volgende week maar weer!! :D

Nina

Heee Sanne!
Jeetje man, wat een leven daar! Ik dacht dat je daar moest gaan AFSTUDEREN. Doe mij ook maar zo'n afstudeerproject of hoe je het ook noemt in dit geval.. Mooi man! Weer een ervaring rijker. Geniet ervan, volgens mij heb je het erg naar je zin.. En leuk dat je ouders komen! Have fun!

Veel liefs Nina

Gemma

Hallo daar, mijn Woest Aantrekkelijke Vrouw!!!!!!!

Hoe vét dat je Gordon hebt gezien!!! Hahaha!!! Heb je toch weer mooi meegepikt ;o) Mij heb je iig nieuwsgierig gemaakt naar de sappige roddels! Ben erg benieuwd............

Het klinkt allemaal echt geweldig schatteke!! Blijf maar lekker genieten jij!! Zorg ervoor dat je geen haaien tegenkomt... Behalve als je als 'n echte stoerie in zo'n kooi gaat duiken natuurlijk!!!

Succes met je onderzoek! Gaat helemaal goed komen!!!

Denk aan jou.. Elke dag!!!!!!! Luf joe!!!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Angelique

Hoi Lieve Sanne, wat leuk om weer wat te horen (lezen) over al die geweldige dingen die je daar meemaakt. Hier gaat alles z'n gangetje met heeel slecht weer. Ik geloof niet dat het de bedoeling was, dat je al zou weten dat Jos en Janny zouden komen maar je hebt blijkbaar heel goed gepuzzeld. Wel een erg leuke verrassing he? Nou geniet er nog van en heel veel plezier met je vader en moeder daar. (jammer dat ze mij niet mee hebben gevraagd)
Groetjes uit Druten van Angelique en aanhang

Hoi Sanne, leuk om ook jouw verhalen te lezen, zo zien we jullie belevenissen van verschillende kanten. Geniet maar van de tijd dat je ouders er zijn.

groetjes Ad en Evelien Blom

Marisa

He san. ik heb alleen ff het eerste stuk gelezen( red: het is nu bijna 00.00 uur en heb net de hele avond gewerkt, dus ik lees je verhaal morgen verder) maar ik wilde ff reageren op je verhaaltje van Gordon... vanavond was ie namelijk hier op tv en een client van mij vond het eng!!! ze gilde elke keer als ze m zag. :P :P :P

xxxx

Mirri

Zoz...daar gebeurt nog al wat aan de andere kant van de wereld. Robin kan dan in ieder geval zeggen dat hij Gordon een blauwtje heeft laten lopen...kunnen er niet veel zeggen....

Johanneke

Hey lieve meis!!
Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt! Volgens mij hebben jullie het allemaal wel naar je zin! Ook met elkaar! Hoe is het met je Engels inmiddels? Al vloeiend? Verder al heel veel indrukken opgedaan!! Wat gaaf dat je papa en mama even langs komen, dat is altijd leuk:) Nou meis, kom snel terug dan spreken we af in Nijmegen:D Geniet van alles!!!

Dikke kus, Johanneke

Sjon en Caat

Lief Sannetje, wat wij ons afvragen... heb je wel tijd voor je studie daar...? :-@ Wat een gebeurtenissen zeg, alleen caat is natuurlijk niet zo blij met het struisvogelverhaal....;-(
Leuk dat je Gordon hebt gezien, een Bn-er spotten is altijd fun!
Suc6 met je studie (...) en wij wa8ten op ur next story!!
Poot van de poezzzen en kus van ons!

Wendy

Wat een leven daar, heeeeeeeeeeeeeeeeerlijk zeg. Doe je best op school, haha. Ik mis je wel hoor!

Dikke kus van mij

oma doca

lieve Sanne en vrienden.hier even een berichtjevan my.
janny is druk met de koffer inpakkenen allesregelen
welke kleren moeten mee en niet vergeten pepermunt en
dropjes.dan is haar paspoort zoeken na 3 uur heeft Jos
het gevonden .Zat in de badtas.Maar verder hebben ze het allemaalJos nog voor depaarden zorgen en Sjako instrueren Dan kunnen ze vertrekken veel groetjes voorallemaal en tot schryfsen kussen Oma Doca

Marius en Elly

Ha die Sanne,
Heb ff gelezen en kon niet meer stoppen, volgens mij heb je het heeeeeeeeeel erg leuk daar, moet wel he, mooi weer etc. heerlijk.
Nou inmiddels zijn pap en mam druk aan het pakken (denk ik) en zoeken naar vanalles en nog wat, (Jos kennende hihi) en kunnen ze vertrekken naar Afrika, wat leuk zal dat zijn om ze weer te zien.
Veel plezier en geniet ervan !!!!

Groetjes
Marius & Elly

Annet

Hey Sanne! Wederom mooie verhalen! Ik hoorde al dat volgende week Gillend naar huis in Z. Afrika is dus ik ben benieuwd! Jos & Janny zijn nu onderweg hoorde ik gister van de familie, heel erg tof dat ze je komen opzoeken! Geniet van de tijd samen!!!
Kus Annetje

Rietje ten Have

Hoi Sanne, Wat een verhalen en wat een verrrasing dat mama en papa komen. Geniet ervan hoor!
We lezen wel hoe jullie ontmoeting en tijd samen is verlopen.Heb je mijn vorige mail gekregen?
Lieve groeten van Rietje ten Have uit Malden.

Fem

Heyyy schat
wat een varrassing zeg!!! leuk voor je geniet er lekker van maar dat doe je nu al dus komt helemaal goed !!!
Nou heel veel plezier en ik ga je heel snel zien heb er superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr veel zin in !!!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tante Ria en Cor

Hoi Sanne, het heeft wel lang geduurd he voordat ik reageerde, maar zoals je weet is het een hectische tijd geweest met tante Branca. Daarvoor zaten we hier ook nog volop in de schoonmaak, maar nu heb ik dan even tijd. Ik lees wel dat je het daar erg naar je zin hebt en dat alles prima verloopt. En wat leuk dat je ouders komen, echt geweldig zo,n verrassing.
Wat is het daar mooi zeg! Ik had het me heel anders voorgesteld en wat een avonturen beleven jullie zeg. Ontzettend leuk hoor, zou wel met je willen ruilen.
En dan nu een nieuwtje van mij, "ik word OMA"leuk he.
Ivo en Ineke verwachten begin oktober hun eerste kindje. Ik ben er zo blij mee echt super.
Ik ga vanaf nu vaker naar je site kijken en je verrichtingen verder volgen. Nog heel veel plezier en geniet er maar van want het is zo weer voorbij.
Groetjes tante Ria en Cor xxx

Paulien

Hey Schatje!!
Wat een geweldige verassing van je ouders!! Helemaal top! En heb je nu eindelijk op een struisvogel gezeten haha wat lache!!
Veel plezier nog en succes met je opdracht!
Dikke kus! Love Ya

Oma Doca

lieve Sanne en vrienden. Zojuist ben ik thuis gekomen
met Tante Sjaan We gaan het goed maken en we hopen
dat jullie ook fyne dagen hebt Vooral goed weeren lekker
eten.Geniet van alles en moet je noch naar school?
Veel groetenaan Janny en Jos en tot horenof mailen
Tante Sjaan en Oma Doca

Thea

Hallo Lieve Sanne,allereerst wil ik je bedanken voor je lieve telefoontjes in een moeilijke periode je was op afstand toch een steun hoor voor jou is dat ook niet gemakkelijk.
Verder hebben we weer genoten van je reisverhalen het leest zo lekker weg dat je er misschien iets mee moet doen.
Het doet ons goed te horen dat het goed met je gaat maaaaaaaaar we missen je wel erg hoor daarom vond ik het zo fijn je stem te horen.
De volgende keer kan ik je op de wepcan van Marc bekijken mag er even gebruik van maken lief he"'.
Nu Sanne ik ga stoppen veeeeel liefs van ons Groetjes
MARTIEN EN THEA.